Anonieme Alcoholisten
Vlaanderen
078 05 27 27 - Altijd bereikbaar
AA
Vlaanderen
078 05 27 27

info@aavlaanderen.org

link
link

AA Vlaanderen biedt je deze website aan en de hulp van 328 groepen met wekelijks 404 vergaderingen, je vindt ons overal. Het Algemeen Dienstbureau (ADB) is altijd bereikbaar via E-mail. Via telefoon tijdens de kantooruren. Het kantoor is open op donderdag van 10u tot 12u en van 13u tot 16u.

Uw privacy

Uw privacy

AA-Vlaanderen wenst te handelen volgens de Europese regels rond privacy. Problemen of vragen kunnen gemeld worden via de contactpagina.

Op eenvoudige aanvraag kunnen alle opgeslagen gegevens doorgeven worden.
Alle gegevens zijn gekoppeld aan uw IP-adres of uw mailadres. Er wordt niets geregistreerd zonder koppeling hieraan. We kunnen enkel informatie geven over de afzender bij een aanvraag, niet over andere mailadressen.

De website houdt de klassieke vorm van statistieken bij, deze zijn echter nooit gekoppeld aan persoonlijke gegevens.

Inschrijving op de maillinglijst voor de nieuwsbrief wordt enkel hiervoor gebruikt, uw mailadres wordt nooit doorgegeven aan derden. Uw adres verwijderen kan op eenvoudige manier door het opnieuw op te geven. (gebruik hiervoor de contactpagina). Het adres wordt niet gekoppeld aan andere gegevens.

Bij aankoop via de literatuurpagina worden uw contactgegevens opgeslagen. Bij het maken van een mandje wordt dit opgeslagen en gekoppeld aan uw IP-adres zodat het bij een volgend bezoek beschikbaar blijft.

Alle informatie doorgegeven via de contactformulieren wordt vertrouwelijk behandeld.

Zoals de meeste websites gebruiken we ook cookies, dit is een klein tekstbestand opgeslagen op uw computer. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Er wordt geen informatie doorgegeven naar 'derde partijen', ze worden enkel gebruikt om automatisch aan te melden of om sommige voorkeur instellingen te onthouden.