Bouw en inhoud van de site.

De nieuwe site werd online geplaatst op 29 april 2010 ter gelegenheid van de persconferentie van de 50ste Landdag van de Vlaamse AA en 75 jaar AA wereldwijd. Hij vervangt de eerste versie die in 1999 gepubliceerd werd.

Het enige doel is hulp te bieden aan alcoholisten, voornamelijk door informatie te geven over de Anonieme Alcoholisten. Iedere dienst binnen de AA-structuur beoogt hetzelfde doel als de AA-gemeenschap: de nuchterheid binnen het bereik brengen van allen die dat verlangen.

Er werd gekozen voor eenvoud, standaardpagina's met een menu en drie hoofddelen, herkenbaar aan drie verschillende achtergrondkleuren. Op de hoofdpagina's staan buiten het menu ook normale links.

Het eerste deel is bestemd voor de zoekende alcoholist, de achtergrondkleur is groen, met twee onderdelen in het Menu: 'Ik zoek hulp' en 'AA-groepen'.

Het tweede deel brengt informatie over AA, bestemd voor allen die belangstelling hebben, de achtergrondkleur is blauw.
Zie onder het Menu: 'Over AA'

Het derde deel geeft specifieke informatie voor AA-ers verzameld onder Menu: 'Voor AA-ers'. De achtergrondkleur is geel.

AA-ers kunnen via hun groep of de Provinciale Werkgroep login gegevens krijgen voor het gesloten deel 'Ledentoegang'. Dit geeft toegang tot de Diensten, hun werking en de werkverslagen. De achtergrondkleur is hier grijs.

AA Logo

AA is niet verantwoordelijk voor internetpagina's die de indruk wekken Anonieme Alcoholisten Vlaanderen te vertegenwoordigen.

Officiële Website van AA-Vlaanderen © 1999 - 2015 Copyright AA-Vlaanderen, behalve anders vermeld.

Sommige teksten mogen na toestemming voor educatieve doeleinden worden gebruikt, maar zonder schriftelijke toestemming vooraf is het niet toegestaan teksten en afbeeldingen van deze site te kopiëren en/of te wijzigen. 

Contactgegevens

 

 

 

 

 

 

Ondanks de zorg die we besteed hebben aan de bouw van onze nieuwe site zijn we zeker dat er nog fouten zullen opstaan. Ze kunnen doorgegeven worden aan de internetwerkgroep.

Inhoud:

  • Home
  • Ik zoek hulp
  • AA-groepen
  • Over AA
  • Voor AA-ers
  • Downloads
  • Links
  •